‘Të q* motrën’, Laert Vasili përfundon në spital pas sherrit me aktorë të Teatrit Kombëtar: Budina më futi thonjtë në grykë

Art Kinema Kryesore Kulturë

 

Disa aktorë, pjesë e ‘Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit’ kanë sulmuar aktorin Laert Vasili jashtë ambienteve të Teatrit Kombëtar, duke e akuzuar se ka grisur një poster të tyre. Duke u përpjekur ta largojnë, ata kanë përdorur edhe fjalë banale në drejtim të tij.

Aktorët: A mund të më thuash pse e grise kartelën

Vasili: Mos më prek mua me dorë se nuk ke surrat ti të më prekësh me dorë se çfarë kam bërë unë për Shqipërinë ti se ke parë në ëndërr

Robert Budina: Ik Laert, ik se ke pirë

Lart Vasili: Berti nuk ta kam borxh këtë, këtë provokim nuk ta kam borxh. Berti të kam ndihmuar Berti. Kam respekt këtu për Edmond Budinën dhe asnjë tjetër.

Robert Budina: Ti e ke grisur atë?

Lart Vasili: Kush ta grisi ty më? Ik se nuk keni punë të bëni, por kam respekt për Budinën

Edmond Budina: Nuk ka nevojë të kesh respekt, nëse e ke grisur Laert nuk ka nevojë të kesh respekt për mua. Ik mos më kap mua me dorë

Aktorët: Në polici e ke vendin, të q*** motrën

Pas këtij sherri Vasili ka përfunduar në spital ku po merr edhe ndihmën e nevojshme mjekësore.

Vetë aktori Laert Vasili ka bërë një postim ku i quan ata uzurpatorë të pronës publike, ndërsa shprehet se Robert Budina ‘i ka futur thonjtë në grykë’.

“Aleanca e Rehatit”, këta uzurpatorë të pronës publike, në këto çaste pasi më dhunuan fizikisht me në krye z.Robert Budina i cili më futi thonjtë në grykë dhe duke më sharë me libër shtëpie u përpoqën të bëjnë lajm për të dalë nga anonimati i jashtëligjshmërisë!

Një turp e faqe e zezë që ndodh në mes të kryeqytetit nga njerëz të dhunshëm që duan të kthejnë ‘97 në Art! Dhuna dhe çdo formë tjetër e jasthëligjshme do të përballet me drejtësinē!

P.s Haram ato 10 milionë që njerëzit e mi ju kanë sponsorizuar për filmat tuaj z. Budina! Bukëshkalë!”, shkruan Vasili.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *