Tendenca e fundit që po eksiton burrat dhe ‘çmend’ gratë

Kulturë Lifestyle

Ka pak kohë që ka ‘dalë në modë’ vajazzling, apo ndryshe: dekorimi i pjesëve intimve me gurë swarowski dhe është shpikur nga Jennifer Love Hewitt.

Teknika i lejon më të guximshmëve të dekorojnë sipërfaqen e vaginës së tyre.

Hapi i parë për t’iu nënshtruar vajazzling-ut është depilimi, më pas aplikon brilantët në zonë në dizenjon e dëshiruar.

Zbukurimi zgjat rreth 5 ditë dhe ditën e parë estetistet eksperte, ndalojnë në mënyrë kategorike ‘gjimnastikën në dhomën e gjumit’.

Motivet pse aplikohet një zbukurim i tillë mund të jenë tre: dëshira për të surprizuar partnerin dhe për ta ‘çmendur’ në shtrat dhe dëshira për të kuriozuar pjesën tjetër të botës duke nxjerrë një pjesë të gurëve në plazh me anë të kostumit minimalist të banjos.

Çmimet për dizenjo variojnë mesatarisht nga 60 në 110 dollarë dhe ‘mali i venusit’ tuaj do të transformohet në një ‘xhevahir’ të vërtetë

Gjatë ditës së parë, pasi keni aplikuar gurët nuk duhet të keni raporte seksuale, pasi mund të bëjë që gurët të shqiten.

Problemi i dytë ka të bëjë me rritjen e qimes që, siç duhet, nuk është e bukur për syrin.

Gurët nuk duhen ngjitur nëse lëkura është e irrituar. Kristalet mund të aplikohen me anë të një pincete dhe mund të krijosh figurën që dëshiron: zemra, lule, flutura dhe gjithçka që ju pëlqen.

Pasi aplikohen në zonë, shtypen pak dhe mbahen ashtu për disa sekonda.

Nuk këshillohen rrobat shumë të ngjitura pas trupit pasi mund të heqin gurët, por sa më të lirshme.

Nëse ju pëlqen dekorimi, mund t’ia dedikoni ‘atij’ për një ditë të veçantë.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *