Tërmetet shtrihen në jug, lëkundje në Gjirokastër, Vlorë dhe Himarë

Kronike Lajme

Toka e shiponja vazhdon te trondiet nga termetet. Kesaj here lekundjet e termetet jane ndjere ne jug te Shqiperise.

Edhe pse me densidet te vogel, qendra. Sipas IEGJEUM, lekundjet kane qene ne Himare dhe Gjirokaster.

Prej tre ditesh lekundje te forta te termeteve jane ndjere ne Durres, Gjirin e Lalzit, Shijak dhe ne Tirane.

Termeti i fundit eshte ndjere ne oren 21:00.

 

 

Magnitude ML 2.5
Region ALBANIA
Date time 2018-07-06 19:08:35.6 UTC
Location 40.24 N ; 19.79 E
Depth 4 km
Distances 121 km S of Tirana, Albania / pop: 375,000 / local time: 21:08:35.6 2018-07-06
35 km NW of Gjirokastër, Albania / pop: 23,500 / local time: 21:08:35.6 2018-07-06
16 km N of Himarë, Albania / pop: 4,600 / local time: 21:08:35.6 2018-07-06
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *