Tërmeti i fuqishëm, Kosova e gatshme për të ndihmuar Turqinë

Botë Kosovë Rrotull

Kosova është e gatshme të dërgojë ndihma për Turqinë e cila u prek nga një tërmet u fuqishëm dhe vdekjeprurës. Në një reagim në Twitter, Presidenti Hashim Thaçi shkruan:

“Zemrat tona u drejtohen familjeve të viktimave dhe atyre të plagosur nga tërmeti që goditi Elazig . Kosova është e gatshme të dërgojë ndihmë të menjëhershme operative, pasi ne qëndrojmë pranë njerëzve dhe Qeverisë së Turqisë  në këto momente tragjike”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *