Thaçi nuk tërhiqet: Bashkë për bashkimin e Luginës së Preshevës me Kosovën

Kosovë Rrotull

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi këmbëngul në idenë e bashkimit të Luginës së Preshevës me Kosovën. Sipas tij, kjo ide duhet të bashkojë gjithëkënd pa dallime partiake.

Reagimi i Thaçit: Edhe njëherë i falënderoj liderët dhe qytetarët e Luginës së Preshevës që po përkrahin arritjen e qëllimeve tona të përbashkëta për bashkimin e Preshevës, Bujanovcit dhe Medvegjës me Kosovën, në kuadër të korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë. Kjo e drejtë duhet të na bashkojë pa dallime partiake, ideologjike dhe bindjesh tjera, qoftë nga pozita institucionale, e shoqërisë civile apo e opozitës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *