Tomini caktohet zv.ministre e Shëndetësisë

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Eugena Tomini emërohet zv. ministre e Shëndetësisë. Ajo ka mbajtur më herët postin shefe e Survejancës dhe Shërbimit të Inteligjencës Epidemiologjike në ISHP.

Vendimi është marrë ditën e sotme dhe pritet të zyrtarizohet në ditët në vijim. Bashkë me Tomin në postin e zv. ministrit në dikasterin e Shëndetësisë bëhet katër persona.

Kjo lëvizje vjen në kohën kur vendi është nën ndikimin e pandemisë së koronavirusit, gjë e cila duket se ka shtyrë qeverinë të forcojë drejtimin e Shëndetësisë si pjesë e strategjisë për përballimin e kësaj situate.

-Zv. ministrat e Ministrisë së Shëndetësisë

1.Mira Rakacolli

2.Eugena Tomini

3.Bardhylka Kospiri

4.Albert Nikolla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *