Trendi më i ri në Instagram për femrat nudo

Kulturë Lifestyle

Vera 2018 ka pasur një numër të madh tendencash të reja në Instagram.

“Pineapple Boobs” është trendi i fundit, që po praktikohet nga blogere e modele të ndryshme nëpër rrjete sociale, transmeton Klan Kosova.

Fruti ekzotik duket se ju shkon për shtati me gjoksin dhe shijen vajzave, pasiqë në postimet e tyre te gjitha kanë shprehur një simpati  të veçantë për të.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *