Trump shpall kandidaturën për presidencialet 2020

Botë Rrotull

Presidenti amerikan, Donald Trump deklaroi se do të shpallë kandidaturën e tij për zgjedhjet presidenciale të vitit 2020.

“Më 18 qershor do të shpall kandidaturën time presidenciale, së bashku me zonjën e parë, Melanie, zëvendëspresidentin, Mike Pence dhe zonjën e dytë, Karen Pence”, tha Trump.

Shpallja do të bëhet në një miting në Orlando të Floridës.

Trump do të shpenzojë mbi 30 milionë dollarë për zgjedhjen e tij, më shumë se çdo kandidat tjetër demokrat, veç 41 milionë dollarëve që presidenti ka kursyer në bankë.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *