Vakanacat në Gjykatën Kushtetuese, shpallet lista e kandidatëve, ja kush konkuron

Kronike Politikë

 

Kuvendi i Shqipërisë ka shpallur sot listën e kandidatëve për gjyqtar për të plotësuar vakancat në Gjykatën Kushtetuese.  Ndërkohë janë publikuar emrat e 8 kandidatëve që do të plotësojnë vakancën.

Në njoftimin zyrtar thuhet:

Pas shpalljes nga Kuvendi i Shqipërisë të hapjes së procedurave të aplikimit për vakancën e plotë për gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese që do të zgjidhet nga Kuvendi, kanë paraqitur kërkesën për shprehje interesi, si dhe dokumentacionin përkatës, kandidatët:

  1. Arta Vorpsi
  2. Avni Shehu
  3. Elsa Toska
  4. Fiona Papajorgji
  5. Klodian Rado
  6. Kostandin Kazanxhi
  7. Mitat Dautaj
  8. Ilir Mustafaj

9. Valbona Bala (Pajo)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *