Vendos Quintana, Kukësi 45 minuta larg eliminimit

Sport

Është mbyllur me fitoren minimale 1-0 të Karabakut pjesa e parë mes skuadrës azerbajxhanase dhe skuadrës shqiptare të Kukësit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *