Vetting politikanëve, Rama i përgjigjet nismës së Bashës

Kryesore Lajme Politikë

Kryeministri Edi Rama reagon ndaj nismes se PD-se per ndermarrjen e nje vettingu ne radhet e politikes dhe te zyrtareve. Nepermjet nje postimi ne Twitter, Rama eshte shprehur i gatshem per ta miratuar kete nisme.

“Veting politikanëve? Sa më parë! Me një drejtësi të pastruar përmes Vetingut, s’do ketë më as në këtë vend shteg për politikanët që t’i ikin drejtêsisë. Dhe çdo ide tjetër për të rritur llogaridhënien e politikanëve është e mirëseardhur. Gjithnjë gati të diskutojmë me PD”, shkruan Rama ne Twitter.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *