Vettingu/ Gjyqtari që i dha bashkinë Bashës, 4 apartamente të blera me…kursime

Kryesore Politikë

Anëtari i Gjykatës së Lartë, Tom Ndreca do të përballet me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit të premten. Prej vitit 2003, pasuria e tij familjare është katërfishuar dhe kap një vlerë totale prej 22.8 milionë lekësh.

Gjyqtari Tom Ndreca është një ndër emrat e lakuar të drejtësisë shqiptare. Ai do të përballet të premten me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, i cili përfaqësohet në këtë proces nga Brunilda Bekteshi, Roland Ilia dhe Firdes Shuli.

Gjyqtari Tom Ndreca u emërua në Gjykatën e Lartë në prill të vitit 2013, pas një periudhe 20 vjeçare si anëtar i Gjykatës së Apelit të Tiranës. Ai ka qenë gjithashtu anëtar i Kolegjit Zgjedhor.

Ndreca është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Politike Juridike në degën e Drejtësisë në vitin 1980. Për një periudhë 4-vjeçare, ai ka punuar si prokuror gjyqësor dhe prokuror rrethi në Mirditë.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet ndryshimin e pasurisë së deklaruar të gjyqtarit Tom Ndreca nga viti 2006 deri në fund të vitit 2017.[Kliko për skedën në PDF]

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *