Vettingu/ Shkarkohet gjyqtari Gani Dizdari

Kronike Lajme

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit merr vendim per te shkarkuar anetarin e Gjykates Kushtetuese, Gani Dizdari. KPK-ja u bazua në dy kritere: atë të figurës dhe pastërtisë për vendimin.

Lidhje e Dizdarit me persona te inkriminuar, si dhe mos justifikimi i pasurise kane qene dy kriteret qe KPK ka vendosur per te mos e kaluar anetarin Dizdari.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *