Video / A ja kanë thyer zemrën? Rama tregon dramat dashurore

Kryesore Politikë

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se ia kanë thyer zemrën, duke treguar kështu edhe anën e tij sentimentale.

I pyetur disa kohë më parë, Rama u shpreh se e vetmja femër që nuk do të refuzonte është bashkëshortja e tij dhe ka pohuar se ia kanë thyer zemrën.

-Cilën femër çdo mund ta refuzoje?
Gruan time.

-Sa herë në jetë të është thyer zemra?
Aq herë sa më është ngjitur.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *