VIDEO: Kur Nënë Tereza vendoste lule në varrin e Enver Hoxhës

Kryesore Politikë

Nënë Tereza erdhi për herë të parë në Shqipëri në vitin 1989 (foto kryesore).

Ajo u prit në atë kohë nga Presidenti Ramiz Alia si dhe nga Nexhmije Hoxha, në cilësinë e kryetares së Frontit.

Në këtë video të publikuar , Nënë Tereza është filmuar duke vendosur lule në Varrezat e Dëshmorëve, por edhe tek varri i Enver Hoxhës.

Kjo video e rrallë mësohet të jetë bërë nga TVSH dhe është mbajtur në arkivën shtetërore për një kohë të gjatë.

Sistemi komunist mbylli të gjitha institucionet fetare në vend që prej vitit 1967.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *