Video / Kush është nënkryetarja e re e Bashkisë Tiranë, djali këngë për cicat

Kryesore Politikë

Bashkia e Tiranës do ketë si nënkryetare Kozeta Mesitin nga radhët e PDIU-së, nënën e këngëtarit, Indrit Mesiti.

Indriti me këngën që ka publikuar në youtube, “tronditi” botën e muzikës shqiptare dhe ky është një fakt.

Mjafton të dëgjoni këngën e tij dhe do befasoheni nga ‘talenti’, por edhe fjalët e tekstit. Nuk dihet nëse talenti i Indritit ka lidhje edhe me Kozetën.

Kënga e Ingrit Mesitit

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *