Video/ Me shpejtësi skëterrë në autostradë, policia heq 17 patenta

Kronike Kryesore Lajme

Policia Rrugore e Tiranes vijon kontrollin per rritjen e parametrave te sigurise rrugore gjate fundjaves

Nje aksion i oreve te fundit, policia ka bere te ditur se ka realizuar kontrolle te befasishme me qellim parandalimin e aksidenteve.

Njoftimi i plote i Policise shtetit

19 vjeçari nga Durresi me 175 km/h në rrugën interurbane Tiranë -Durrës, matur me Radar ne nje largesi prej 745.3 metra.

Shpejtesi qe te vret jeten🚑.

17 Leje Drejtimi te pezulluara nga Policia Rrugore e Tiranes prej orës 22.00 të dates 31.08.2018 deri në oren 01.20 te dates 01.09.2018 per shpejtesi qe varionin nga 137 deri ne 175 km/h.

Nga verifikimi rezultoi se krahas shpejtesise fluturuese, 4 prej tyre ishin debitor me mbi 5 masa administrative,, 3 pa siguracion dhe nje pa kontroll teknik.

Policia Rrugore e Tiranes po vijon kontrollet me Radar e Drager ne te gjitha rruget e Tiranes.

Mos abuzoni me shpejtesine dhe alkoolin se ne rastin me te mire ju pret polici ne rruge.

#zbatorregullatudhetoisigurt

https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/1012567928916912/
https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/1012567928916912/
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *