VIDEO/ Moderatorja seksi kryen “sfidën e shishes”: Po lutesha të mos turpërohesha, e bëra me…

Kulturë Showbiz

Ditët e fundit është kthyer virale në rrjetet sociale, “Sfida e shishes”, ku shumë njerëz përpiqen të heqin tapën e një shisheje teksa rrotullohen mbrapsht. Sot, kësaj sfide i është bashkuar edhe moderatorja sportive, Eva Murati. Ajo ka postuar një video teksa gjendet mbi një varkë, dhe e ka kryer me sukses, ndërsa shkruan: “Kjo video është e bërë me dublën e parë. Ndërkohë lutesha: ‘bëj të realizohet me të parën, mos të turpërohem 100 herë’” – shkruan Murati.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *