VIDEO/ “Nuk e prisja kaq të tmerrshme”, Rama i shokuar nga kushtet e jetesës së familjes Zhupani

Kryesore Politikë

Kryeministri Edi Rama ka vizituar familjen e Hysen Zhupanit në Shijak.

Ai ka parë nga afër kushtet e vështira në të cilat jeton kjo fmailje e varfër e përbërë nga prindërit dhe tre fëmijët.

Banesa ku ata jetojnë ngjason me rrënojë që me zor qëndron në këmbë. “Do shihemi shpejt, para se te vije dimri, do ta rinderojme. Ta kisha dhene fjalen qe do vija, por nuk e prisja qe ishte kaq e tmerrshme”, u thotë Rama.

“Mirëmëngjes, Kjo sot është ndryshe. Shumë ndryshe. Por desha ta ndaj me ju pa bërë asnjë koment. Ditë të mbarë të gjithëve miqtë e mi 🙏”- shkruan sot ne FB.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *