Video/ Ori Nebiaj godet Isli Islamin në mes të Tiranës

Kryesore Showbiz

Në një video të postuar në Instagram, shihet teksa moderatorja Ori Nebiaj gjuan me shuplakë kolegun e saj të ‘Wake Up’, Isli Islamin.

Në videon e postuar, Isli shkruan:

<em>Nga cikli “Kush i kuptoi femrat?”</em><em>
<a href=”https://www.instagram.com/orinebijaj/”>@orinebijaj</a></em><em> na dha nje dorë ndihmë</em><em>
Xhirimet e <a href=”https://www.instagram.com/dj_vini/”>@dj_vini</a></em>

Nga postimi kuptohet se Dj Vini po bën disa xhirime dhe Isli e Ori e kanë ndihmuar.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *