Video: Pse veshin taka vajzat dhe pse depilohen meshkujt në plazh?

Lifestyle

E vërteta e miteve të famshme të plazhit… Pse disa djem mbajnë të brendshme poshtë rroba banjove dhe pse disa vajza veshin taka? Pse depilohen meshkujt në plazh? Të gjitha këtyre pyetjeve iu është dhënë përgjigje nga vetë pushuesit në edicionin e radhës të Edicionit Veror në ABC News.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *