Video/ Sfida e Alesia Bamit, mban me gjoks letrën higjenike

Kulturë Showbiz

Modele, moderatore, balerinë por së fundmi do të zbulojmë një tjetër “talent” të Alesia Bamit, futbollin. Gjerësisht në rrjete sociale ka nisur një sfidë me “letra higjenike” dhe me anë të saj të bësh palexho.

Por klasi i saj arrin kulmin teksa bën dhe disa veprime akrobatike me ndihmën e “gjoksit”. A ka ndonjë konkurrent për Alesian?

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *