Video/ S’ka bir none e bir k*rve…”/ Rama shpalos arsenalin e sharjeve në filmin “I Love Tropoja”

Kinema Kryesore Kulturë Slider kryesore

Kryeministri Rama është një ndër aktorët pjesmarrës në filmin “I Love Tropoja, një produksion i Ermal Mamaqit. Nga sekuenca e mëparshme të publikuara, dinim vetëm faktin se Edi Rama do të ishte në rolin e dajës së aktorit kryesor, Mamaqit. Tashmë kanë dalë dhe disa pjesë nga teksti që Edi Rama ka thënë gjatë pjesës aktruese, kur po zhvillohet një dasmë. Ai hyn në lokal dhe me zë të lartë përdor një fjalor të ashpër. “S’ka bir none dhe bir kurve të martojë Landin me zor,”- thotë Edi Rama në pjesën e filmuar.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *