VIDEO tronditëse/ Filmon shokun duke u mbytur (Kujdes! Pamje të rënda)

Botë Kronike Kryesore Rrotull

 

 

Një i ri është mbytur pasi nuk ka arritur të dal nga një lum pranë një ujëvare.

I riu shihet teksa hidhet në lum, por mbet aty pasi nuk di not, e gjithë kjo xhirohet nga shoku i tij i cili nuk kishte mundësi ta shpëtonte.

 

Ngjarja ka ndodhur në një fshat në Azerbejxhan, ndërsa pamjet tregojnë momentin nga hedhja e të riut në lum deri tek nxjerrja e trupit të tij nga zhytësit.

 

Pamje më poshtë janë të rënda dhe nuk preferohen të shikohen për personat nën moshën 16 vjeç.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *