Video/ Vijojnë punimet në “Arenën Kombëtare”, ja forma që ka marrë stadiumi

Kryesore

FSHF ka publikuar në faqen e saj zyrtare një video ku tregohen fazat e punimeve të stadiumit “Arena Kombëtare”.
Në video shfaqen gjithë pjesët e stadiumit dhe dallohet qartë forma që ka marrë impianti.
Punimet kanë nxjerr në pah skeletet e ndenjësve dhe gjithë panoramën e stadiumit. Fusha është ajo çka do ti japi pamjen dhe konsiston edhe me mbylljen e punimeve.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *