Videot/ “Nis shtetrrethimi” Ushtria me HUMVE merr nën kontroll Tiranën dhe Durrësin

Kronike Kryesore Lajme Slider kryesore

Në orën 13:00 hyn në fuqi urdhri i ri i cili ndalon të gjitha lëvizjet në të gjithë Shqipërinë deri në orën 05:00 të së hënës. Më pas për gjithë javën në vijim Shqipëria do të ketë një fashë të lëvizjes nga ora 05:00 – 13:00 por kjo fashë nuk do të përdoret për grumbullime por vetëm për nevojat urgjente të familjes.

Në të gjithë rrugët, sidomos në Tiranë dhe në Durrës ku është dhe zona e kuqe, efektive te FA (Policia Ushtarake dhe Forca Tokesore) me mjetet e blinduara HUMVE kane nisur patrullimin ne kryeqytet, në autostradën Tirane  – Durres dhe qytetin e Durresit në mbështetje të policisë së shtetit për disiplinimin dhe ndërgjegjësimit të qytetarëve për respektimin e rregullave të vendosura këto ditë.

Patrullimet do te jene ne te gjithe kohen neper qytete dhe ne pikat e postblloqeve.

 

Efektive te FA (Policia Ushtarake dhe Forca Tokesore) me mjetet e blinduarq HUMVE kane nisur patrullimin ne kryeqytet, ne autostraden Tirane – Durres dhe qytetin e Durresit ne mbeshtetje te policise se shtetit per disiplinimin dhe ndergjegjesimit te qytetareve per respektimin e rregullave te vendosura keto dite.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *