Virusi frikshëm bllokon prodhimin e birrës Korona

Të veçanta

Birra Korona ndalon prodhimin për shkak të virusit të frikshëm që mban të njëjtin emër, Korona. Nëpër botë kishte dalë edhe foto, meme, duke me birrën që mban emrin Korona. Kjo bëri sicc edhe bota t’ia ndryshojë emrin, duke e thirrur me emrin Covid-19 për të mos dëmtuar  ndoshta birrën e veccantë meksikane.  Pikërisht emri me këtë virus të frikshëm duket se ka ndikuar në marrjen e vendimit të qeverisë meksikane.

Grupo Modelo tha të enjten se përkohësisht do të ndalojë përkohësisht prodhimin e birrës Corona dhe markave të tjera të eksportuara në 180 vende pasi aktivitetet e saj të biznesit u shpallën jo thelbësore nën një urdhër qeveritar që synon të frenojë përhapjen e koronavirusit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *