Vizat amerikane, ambasada thirrje aplikuesve

Lajme Sociale

Ambasada Amerikanë në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për sa i përket aplikimit për viza.
Në një njoftim në Facebook, thuhet se të gjithë ata që kanë pyetje mund ti drejtojnë ato dhe do të marrin përgjigjet që nevojiten.

“Po mendoni të aplikoni për vizë? Keni pyetje rreth procesit të vizave? Më pyesni! Jam Anna! Jam e lumtur t’u përgjigjem të gjitha pyetjeve
tuaja në lidhje me vizat! #PyetAnën“, shkruan Ambasada në njoftimin e saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *