Vrasja e Artan Cukut/ Mikel Shallari tregoi porositësit, dënohet me 10 vite burg

Kronike shtojca

Mikel Shallari i kthye në të penduarin e drejtësisë, duke treguar emrat e vrasësve të ish komisarit Artan Cuku, duke bërë një akt marrëveshje me prokurorinë.

Kjo e fundit është njohur nga Gjykata e Tiranës, dhe Prokurori i Krimeve të Rënda Henrik Ligori kërkoi dënimin me 10 vite burg për të. Kërkësa u pranua nga gjyqtarja Miliana Muça.

Sipas Shallarit, porositës i vrasjes është Bledar Jambelli, i cili tashmë është një person në kërkim.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *