Xhaçka: Mbi 300 vende pune, aplikoni

Kryesore Slider kryesore Sociale

Ministria e Mbrojtjes ka hapur mbi 300 vende pune në ushtri. Kete e bere ditur me ane te nje postimi vete ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, e cila fton te rinjte qe ti sherbejne anembane vendit.

Për çdo të ri me vullnet që do t’i shërbejë atdheut dhe vetes, Forcat e Armatosura të Shqipërisë janë vendi i duhur!
Mbi 300 pozicione të lira pune ofrohen anembanë vendit, për çdo të ri me arsim të mesëm e sipër.
Nëse ke një zanat eja shërbe në FA, nëse s’ke, eja përfitoje.
Për më shumë info vizitoni linkun më poshtë:
https://bit.ly/2MoTqBs
Bëni tag edhe shokët e shoqet!

Njoftimi

Qendra e Personel Rekrutimit ka filluar regjistrimin e kandidatëve për ushtarë/detarë aktiv dhe kërkon të rekrutojë për periudhën 09.03–15.05.2020, gjithsej 312 kandidatë, sipas rajoneve:

Rajone

Tiranë 175 kandidatë,
Shkodër 40 kandidatë,
Lezhë kandidatë,
Durrës 18 kandidatë,
Vlorë kandidat,
Berat 44 kandidatë,
Elbasan kandidat,
Burrel kandidatë,
Kukës 1 kandidat,
Gramsh 5 kandidat,
Poliçan 12 kandidat,

Specialitete

Ndërlidhje 17,
Polici Ushtarake 15,
Këmbësori 120,
MZ 2,
Shofer 47,
Mirëmbajtje 9,
Kuzhinier 2,
Motorist 2,
Xhenio 2,
Infermieri 11,
Roje 83,
Muzikant 2.

Dokumentin pdf përmban informacionin e plotë për procedurat, kriteret, afatet, testimet etj.
Formulari i aplikimit në formatin word
Formulari i pranimit në formatin word
Formular vetëdeklarimi
Formular vetëdeklarimi për gjendjen shëndetësore

Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR është deri në 30 dhjetor 2019.

Tel: 042 348 588

Linku i aplikimit

http://www.mod.gov.al/index.php/newsroom-2/njoftime/3993-filluan-regjistrimet-e-kandidateve-per-ushtare-detare-aktive-ne-fa-per-periudhen-09-mars-15-maj-2020-sipas-rajoneve?fbclid=IwAR0Es1e3axRBYwoWF2tTOhA-zoe6TqSX1R-8JP0ZjqfsNDHTfM3jIYjZ8xU

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *