Zbulohen 4 identitetet e “Rrumit” të Shijakut që u plagos në makinën e prokurorit

Kronike Lajme

Policia dhe prokuroria vijon hetimet për atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja dhe dy shoqëruesve të tij, drejtuesit të makinës Andi Maloku dhe Aleksandër Lahos, “të fortit të Shijakut” të njohur me nofkën “Rrumi”.

Për këtë të fundit janë mësuar edhe 4 identitetet e përdorura zyrtarisht prej tij. Emrin e parë e ka pasur Pëllumb Muharremi, emrin e dytë Pëllumb Ymeri, emri i tretë është Aleksandër Dako i datëlindjes 1973. Këtë mbiemër e ka marrë në vitin 2007 ndërsa identitetin tjetër Aleksandër Laho e ka marrë në vitin 2012.

Mësohet se “Rrumi” zotëron prona të shumta në bregdetin e Durrësit. Mësohet se vëllai i tij ka qenë nënkryetar të komunës së Sukthit ndërsa sot është drejtor i postës. Babai i “Rrumit” ka punuar në komisionin e ndarjes së pronave.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *