Zbulohet emri i ambasadores së re të SHBA në Shqipëri

Kryesore Politikë

Është emëruar ambasadori i ri në Tiranë.

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka emëruar Kathleen Ann Kavalec, e cila do të jetë do të jetë Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Shqipërisë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *