Zbuloni datat e provimit të maturës

Arsim Kryesore Lajme Slider kryesore

Maturantët do të mbyllin brenda muajit qershor provimet e maturës.

Këtë vit janë katër provime, 3 të detyrueshme dhe 1 me zgjedhje.

I pari, Gjuha e Huaj do të jepet me 3 qershor dhe i fundit, Provimi me zgjedhje, do të jepet me 15 qershor.

Ministria e Arsimit ka miratuar udhëzimin me të gjitha rregullat përkatëse.

Datat e provimeve
Gjuhë e huaj – 3 qershor 2021
Gjuhë shqipe dhe letërsi – 7 qershor 2021
Matematikë – 11 qershor 2021
Provim më zgjedhje – 15 qershor 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *