Zenelaj: Fakti që unë kritikoj qeverinë, thonë se je aktor i opozitës. E kujt i plasi për PD-në?

Kryesore Kulturë Showbiz

Aktori Gentian Zenelaj i ftuar në “Tempora” të Sonila Meços në Ora News, tha se ndjen presion në lidhje me qëndrimet e tij, ndërsa thotë se akuzohet si aktori i Partisë Demokratike pse kritikon qeverinë.

Zenelaj: Presion ka, nuk dua ta mohoj. Studentët nuk e dinë cfarë ndodh në inbox-in dhe jetën time. Ka sharje, fyerje nga familja. Unë mendoj që një shtet nuk e kalb as ministri, as kryeministri. Ministri ose kryeministri është një hienë që kap një copë dhe ikën. Shtetin e kalbin një mori krimbash dhe vemjesh, të cilat janë ato që e gërryejnë ngadalë dhe ne nuk e vënë re. Njerëz të cilët e hanë nga brenda gjithë këtë trung të madh dhe ti kupton që bëhet si një trung i madh që e ka kapur mola që kur e shkund, del vetëm pluhur.

Një nivel i tillë sulmi mediatik, unë nuk kisha parë ndonjëherë. Unë kam bërë protestë edhe kundër PD-së. Është e pafalshme që në vitin 2019, fakti që unë kritikoj qeverinë, thonë se je aktor i PD-së. Kujt i plasi për PD-në? PD-ja është në opozitë dhe fajtorë jemi ne që mendojmë se opozitën tonë duhet ta bëjë PD-ja. Jo nuk duhet ta bëjë PD-ja, duhet ta bëjë populli.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *