Zjarr te kullat binjake në Tiranë, përfshihet nga flakët një zyrë avokatie

Kronike Kryesore shtojca

Zjarr në një zyrë avokatie te kullat binjake në Tiranë. Sipas “Neës 24” pas alarmit të dhënë lër zjarr kanë ndërhyrje me urgjencë policia dhe forcat zjarrfikëse. Ky është zjarri e tretë që bie brenda dy ditësh në Tiranë, pas zjarrit të rënë në ambientet e Gjykatës së Lartë dhe zyrat e AKEP.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *