Zyrtare/ Vllaznia del në shitje, ja vlera fillestare

Kryesore Sport Vendi

Skuadra e Vllaznisë zyrtarisht në shitje. Lajmi është konfirmuar nga vetë Bashkia e Shkodrës që ka hapur një ankand për cilindo shoqëri aksionere që është e gatshme për të financuar skuadrën.

Siç shihet edhe nga dokumenti i afishuar në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër www.bashkiashkodër.gov.al, qartësohet situata e Vllaznisë vit pas viti dhe arrihet në një përfundim edhe për vlerën e aksioneve duke dhënë edhe rekomandimet e mundshme.

Në momentin që do të hapet ankandi për shitje aksionesh, vlera minimale e aksioneve do të jetë 507 milion lekë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *